Qualsevol nit pot sortir el sol

7/3/12

Sant Medir

El dia 3 de març va ser Sant Medir, una festa molt dolça que se celebra cada any des de l'any 1953 en diferents barris de Barcelona, d'entre ells hi ha Gràcia.

Des de ben petita he recorregut els carrers de Gràcia per anar a buscar caramels, piruletes, xumets i guaitar totes les carrosses i cavalls que desfilaven pels carrerons. I quan arribava a casa, els classificava per colors i després contava quants en tenia de cada gust. Finalment arribava als 500 caramels que evidentment acabaven guardats en algun racó de la cuina sense tastar-los.

A part d'esquivar els caramels que tiraven els de les carrosses, havia d'estar atenta als avis (espècie perillosissima per als nens). Si si, aquestes persones que fins i tot amb un bastó son més àgils que un nen. Realment pensant-hi ara, encara nosé com mai sel's hi ha trencat el fèmur de tant ajupir-se.

Així doncs, dissabte 3 de març, després d'haver treballat 14 hores i d'haver perdut l'autobús, vaig decidir anar caminant a casa i la sorpresa va ser trobar-me amb la festa. No recordava que a les 21:30 encara els quedessin forces i caramels per seguir desfilant.
I dit i fet, La Ipon va obrir butxaques de la jaqueta i motxilla i va converir-se en nena durant una hora.

El resultat: 145 caramels i 4 piruletes


I com diuen els Pets: Massa jove per fer-se gran!

1 comentari:

  1. Bentornada, veterana blocaire! És una sorpresa ben agradable veure aquest bloc :-)

    ResponElimina