Qualsevol nit pot sortir el sol

13/3/12

Els lavabos dels pisos d'estudiants

De vegades en els pisos d'estudiants cal fer petits recordatoris per deixar clares algunes peites normes de bona convivència, tot i que de vegades alguns missatges no serveixin per a res.

Com veieu aquí a la foto, fa referència (parlant clar) als trossos de merda que queden enganxats al lavabo i no es treuen. Després de penjar-lo ja no s'han tornat a veure més restes digestives!

Només he passat per un pis d'estudiants i la roda de neteja es segueix molt poc. Un els inquilins dubto que sàpiga que tenim penjada a la nevera la roda de neteja.

Regla número u per sobreviure en un pis d'estudiants:
No ser escrupulós. La dutxa s'embussarà de pels llargs, la pica s'omplirà de pels de barba, el vàter tindrà certs cossos estranys enganxats. I si el terra és de color clar, es veurà clarament la ronya que s'arriba a acumular!

Regla número dos:
No ser al·lèrgic als àcars

De moment segueixo al planeta dels vius!

2 comentaris:

  1. Si ha estat necessari penjar un recordatori així és que realment hi ha un problema: que els companys són un guarros! Una cosa és no ser massa endreçat. Però hi ha uns mínims...

    ResponElimina
  2. Tens tota la raó Xexu. De totes maneres ja m'he acostumat a viure entre la pols i la ronya però el que si que no tolero son els regalets del lavabo :)

    ResponElimina