Qualsevol nit pot sortir el sol

14/2/12

A un pas de les "vacances"

Avui a les 10:45 em declararé PERFI de Vacanceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees! [1]

Però abans de tot i per no desestabilitzar les estadístiques, estic acabant el treball que he d'entregar d'aquí unes hores!. Vaig cagar-la molt i molt deixant-me la punyetera bibliografia amb normes de Vancouver pel final!!!
A les 7 del mati qui és persona?
Crec que a tots els estudiants ens agrada haver de córrer a última hora, debem desprendre quelcom que no veiem, potser hormones, qui sap? que fa que sempre ho repetim vegada rera vegada.

Aquesta nit he anat a dormir a les 4 i m'he aixecat a les 7. El curiós es que vaig estar tota la tarda rascant-me la figa pensant que em quedava poca cosa per retocar...!. "Quins sants collons Ipon!"

Bé, i encara no he imprès el treball, espereu perquè el senyor Murphy i jo som molt amics, bé jo no, però ell si que m'hi considera, i clar, potser farà que la impressora s'encalli o se li acabi el magenta... vaja, com els dos últims dos cops que estava en la mateixa situació d'ara.

[1] Vacances = L'endemà seguiré tenint exàmens i seguiré anant a treballar però oficialment hauré acabat el període d'exàmens
Romi I. Amb ganes d'acabar. 23ªed. Barcelona: Gràcia; 2012. p.20.

PD: No pot ser bo que citi en un blog...

1 comentari:

  1. Em distrec un moment i ja escrius un altre post... i així no hi haurà qui et pugui fer la competència...

    Quins sants collons Ipon!

    ResponElimina